iDental, Asistenti juaj efikas !

• Vazhdimësi:   Nga kompjuteri në iPhone ose iPad tuaj.
• Administrim: Biznesi në dorën tuaj.
• Organizim:     Kartela dixhitale, kalendari dhe performanca.

Veçoritë e programit

iDental,
investim i përjetshëm për klinikën tuaj

Të drejtat mbi programin blihen vetëm një herë dhe ju mundësojnë aksesin e plotë tek shërbimet që keni zgjedhur, në një kohë të pa-limituar pa qenë e nevojshme të kryeni pagesa periodike.

iDental,
asistenti juaj efikas

Ju mund të planifikoni nga kompjuteri, iPadi ose telefoni takimet me pacientët në kalendarin dinamik dhe me një email, të njoftoni këta të fundit për takimin e radhës, ti dërgoni faturën, apo edhe t’i uroni ditëlindjen pacientit tuaj.

iDental,
administratori virtual i klinikës tuaj

Në çdo moment, keni një pamje të plotë të kartelave, financës, marrëdhënies me pacientët dhe punonjësit tuaj.

Punojmë saktë dhe shpejt.

Me iDental Pro do të ndryshojë mënyra se si e shihni kompjuterin tuaj dhe çfarë mund të bëni me të, dhe jo vetëm kaq, por tashmë dhe ne iPhone ose iPad me ndërfaqe të dedikuara.

 

iDental Pro, është i mrekullueshëm në desktop, brilant në iPad dhe perfekt në iPhone.

Testimonials

Dr. Erion Duro
Mjek Stomatolog, Administrator: DuroDent
Një software shumë i nevojshëm në menaxhimin e klinikës time. I thjeshtë në përdorim, si nga kompjuteri ashtu dhe iPhone. Kalendari dinamik një vlerë e shtuar si edhe menaxhimi i financave dhe marrëdhënia me Pacientët shumë interesante.
Dr. Ilirian Çuçi
Mjek Stomatolog, Klinika: My Smile
iDental Pro është një asistent i përkryer për klinikën time. I thjeshtë në përdorim dhe i domosdoshëm për menaxhimin e punës tonë. Interesant versioni në iPad.

Prices

iDental
200
Kartela dixhitale
Kalendari i punës
Faturimi dhe detajet
Furnizimet dhe Furnitorët
Menaxhimi i Shpenzimeve
Arka dhe Banka
Raportimet
Standalone
1 Përdorues
Mac/Windows
Bli Tani
iDental Pro
250
Kartela dixhitale
Kalendari i punës
Faturimi dhe detajet
Furnizimet dhe Furnitorët
Menaxhimi i Shpenzimeve
Arka dhe Banka
Raportimet
Workgroup 5 Përdorues
Mac/Windows/ iOS Me nderfaqe të dedikuar për iPhone dhe iPad.
Email Automatik
Përdorim në rrjet.
Instalimi
Na Kontaktoni
Titanium
900
Kartela dixhitale
Kalendari i punës
Faturimi dhe detajet
Furnizimet dhe Furnitorët
Menaxhimi i Shpenzimeve
Arka dhe Banka
Raportimet
Workgroup 5 Përdorues
Mac/Windows/ iOS Me nderfaqe të dedikuar për iPhone dhe iPad
Email Automatik
Përdorim në rrjet
Instalimi
iPad Pro 10.5” 64GB Wi-Fi
Na Kontaktoni
Platinium
2300
Kalendari i punes
Faturimi dhe detajet
Furnizimet dhe Furnitorët
Menaxhimi i Shpenzimeve
Arka dhe Banka
Raportimet
Workgroup 5 Përdorues
Mac/Windows/ iOS Me nderfaqe të dedikuar për iPhone dhe iPad
Email Automatik
Përdorim në rrjet
InstalimiiPad Pro 10.5” 64GB Wi-Fi
iMac 21.5 2.3Ghz
Na Kontaktoni

Pse iDental?

Pacientet fillojnë të krijojnë një opinion mbi praktikat tuaja përpara se të vizitojnë klinikën tuaj. Me një bazë të detajuar të dhënash për pacientët, si dhe i pajisur me kalendarin fleksibël të menaxhimit të orareve, iDental bën çdo marrëdhenie me pacietin më pozitive, profesionale dhe sigurisht më produktive.Shkarkime të programit

Adresa

Për çdo prezantim ose pyetje paraprake na gjeni në:

iStore
Rruga: “Janos Hunyadi” Nr 23.
Tirana, Albania

Na Telefono

Na telefononi nga e Hëna – Premte 10:00 – 18:00

+355 4 2435012

Suport Online

Shkarkoni Team Viewer për suport online këtu.